Welkom bij Richter Staalservice b.v.
 
Richter Staalservice heeft bewust gekozen voor een bijzonder flexibel productiesysteem. Hierdoor is het mogelijk om zelfs enkele stuks voor u te snijden in een grote variatie aan materialen en diktes van 0,5 tot 200 mm. Richter Staalservice, niet alleen groots in kleine series, maar ook...
 
...groots in formaat
Bijzonder in Nederland is de combinatie van autogeen-, laser- en waterstraalsnijden binnen n bedrijf met grootse afmetingen. Tot wel 15000 mm autogeensnijden, 12000 mm lasersnijden en 6000 mm waterstraalsnijden. Alle technieken tot 3000 mm breed. Ook aan driedimensionale producten is gedacht. Onze lasersnijmachines zijn uitgerust met een Z-as tot 1000 mm.
 
...groots in levertijd
Binnen 4 werkdagen leveringsgereed voor laser-gesneden producten is bij ons standaard. Uw spoedopdracht kunnen wij door onze flexibele manier van werken perfect inplannen, zelfs binnen 4 uur. Dit is mogelijk door de samenstelling van ons machinepark en uitgebreide voorraad materialen.
 
...groots in kwaliteit
Uiteraard worden de meeste materialen standaard geleverd met 3.1 B certificaat en worden uw producten uitsluitend strak en zonder bramen geleverd. Kwaliteit die u kunt meten, maar ook voelen. Met passie staan de vakmensen van Richter Staalservice klaar voor w product. Wij streven naar perfectie.
 
...groots in flexibliteit
Richter Staalservice snijdt een grote variatie aan materialen als RVS, staal, aluminium, messing, koper, glas, marmer, rubber, kunststof, hout etc. met vuur, licht en water. Flexibiliteit zonder concessies te doen aan levertijd. Bij Richter Staalservice geldt: afspraak is afspraak!
 
Richter Staalservice; Groots, ook in kleine series!