Bijzonder zijn de afmetingen waarmee Richter Staalservice met water snijdt. Met een snijbereik van 6000 x 3000 mm mag rustig gesteld worden dat het hier gaat om een van de grotere in Nederland.Waterstraalsnijden, niet alleen een groots snijbereik, maar ook...
 
...groots in flexibiliteit
Met deze techniek kunnen wij een totaalpakket aan snijtechnieken aanbieden. De mechanische eigenschappen van het materiaal worden niet be´nvloed door snijden met water. Er ontstaan geen warmtespanningen. Daardoor kunt u vrijwel elk materiaal in de gewenste vorm laten snijden, ˇˇk in 3D.
 
...groots in kwaliteit
Met een zeer hoge precisie worden alle materialen voor u gesneden (met uitzondering van staal in verband met oxidatie). Een optimale combinatie tussen snijsnelheid en materiaal garanderen een zo haaks mogelijke snede. De kwaliteit die u standaard mag verwachten bij Richter Staalservice.
 
...groots in techniek
Richter Staalservice is het eerste bedrijf in Nederland dat zich bezighield met de 3D waterstraalsnijtechniek. Deze techniek is in de tijd door ons volledig geoptimaliseerd. Nu beschikken wij over het vakmanschap en beheersen de techniek volledig.
 
...groots in vakmanschap
Tonnie, operator waterstraalsnijmachine Richter Staalservice:

"Mooi haaks in heel veel verschillende materialen, je ziet dat het er mooi strak uitkomt. Dan ben ik pas tevreden".