Het lasersnijden wordt door ons ingezet voor het snijden van materialen met een dikte tussen 0,5 en 20 mm. Het snijbereik van 12000 x 3000 mm mag met recht groots genoemd worden! Lasersnijden, niet alleen een groots snijbereik, maar ook...
 
...groots in flexibiliteit
Onze 4 machines, met verschillende afmetingen, en onze ruime sortering materialen in RVS, staal en aluminium, maken ons productieproces zeer flexibel. Buiten het feit dat wij al standaard een korte levertijd hebben, kunnen wij hierdoor altijd snel inspelen op spoedopdrachten.
 
...groots in kwaliteit
Zowel S235 als S355 worden t/m 20 mm gesneden uit gebeitst materiaal. RVS 304 en RVS 316L wordt t/m 15 mm gesneden. Aluminium t/m 4 mm. Gecertificeerde materialen in combinatie met ons geavanceerde laserpark, staan garant voor een zichtbaar perfect gesneden product.
 
...groots in techniek
De laserinstallaties snijden moeiteloos gaten met een doorsnede minimaal gelijk aan de materiaaldikte. Op speciale wens kunnen wij ook kleinere gaten voor u realiseren. Wij garanderen maat- toleranties van 0,1 t/m 0,15 mm in een vlak product. Draaias en 3D oplossingen worden klantspecifiek ontwikkeld.
 
...groots in vakmanschap
Michael, operator lasersnijmachines Richter Staalservice:

"We krijgen de klus altijd klaar zelfs binnen een paar uur als het moet, maar alleen perfect gesneden, anders gaat het wat mij betreft de deur niet uit!".